måndag 2 februari 2009

Första dagen på en ny vecka; söndag!

Här börjar man nämligen veckan med söndag. Hemma börjar vi ju med måndag. Vilket är rätt? Vem har bestämt vilken dag som ska vara veckans första?



Fredrik började i alla fall våran dag med en löptur. Sen skulle vi försöka se på skid-SM online på nätet, men det verkade inte fungera over here. Likaså med sportspegeln, den går inte att se för oss här borta. Tyvärr är det så att vi inte har tillgång till vissa svenska program när vi är utomlands. Trist!

(ps den som inte är så haj på det här med dator; klicka på bilderna om du vill se dem i större format)





Tog en tidig lunch och eftersom det inte blev pannkakor igår så fick vi ta det idag i stället. Sen for vi till Downtown för en tur i Hermann Park. Härligt väder och skönt att promenera omkring och kika på både människor, djur och växter. Vi hamnade i något som kallades för den japanska trädgården och hit skulle svärfar gå och få lite inspiration. Blir nog bara vackrare här ju närmare vår och sommar vi kommer.



Till min stora glädje skulle jag sedan få se den gigantiska Gallerian. Och ja, den var stor nog att gå vilse i. Gjorde tyvärr inga fynd, men tjatet från Hanna om att vi skulle köpa nåt nådde inga gränser. Vi gick in och ut i butiker med barnkläder och jag visade olika plagg som jag tyckte kanske kunde passa men samma svar hela tiden; Näää inte den. Men tjatet fortsatte; Vi ska ju köpa nåt!! Blev inga nya kläder till Hanna heller eftersom inget dög. Det hon själv föreslog såg förskräckligt ut. Hamnade i en fin barnklädesaffär som hette "hanna andersson", svenskt ursprung med andra ord. Och det var jättefina kläder, men inget som föll prinsessan i smaken.






Efter ytterliggare en lång dag med nya upplevelser ser vi fram emot veckans dag nr 2.

2 kommentarer:

MammaMia sa...

Kolade din bdb nyss...gud va härligt det värkar vara, fina färger, men du skulle se min utsikt nu!!! Solen skiner -12 grader snön gnistrar på åkern mot Stora Tuna Kyrka kl är 9 på morgonen sååå fint <3 Tänkte bara sända över lite vinterkänsla såå kanske din bruna färg bleknar lite =P. Fan va du blivit brun APA!!!
Love You<3 Kramis

Anonym sa...

Låter som ni har det gött där borta.
Magnolian är ju så fin, tänk om den kunde övervintra här.
Här har vi det kallt men underbart vackert.