onsdag 21 januari 2009

Hektiska husvisningar.

Förmiddagen ägnades åt städning och promenad.


Fredrik slutade strax efter lunch eftersom vi hade en mäklare med oss och tittade på 5 olika hus. Det första vi klev in i ratade vi direkt. Hur trevligt är det att se en död kackerlacka det första man gör, och fler som låg i drivor i köket. Bläää. Då ville jag bara hem. Tänkte att vi nog skiter i det här med hus. Lägenheten vi bor i är ju ny och ingen har bott här innan oss, och inga kackerlackor så vitt vi har sett.


Sen blev det bara bättre. Tillslut hade vi samlat på oss 2 objekt av dessa som vi var mest intresserade av. Väldigt fräscha och rena och trädgårdarna var helt ok. Den ena som hade järnstaket ut mot en golfgreen och den andra med vanligt plank runtom, men väldigt mysig och välvårdad ändå. Kan nog säga att vi hade varsin favorit. Området är bra och det finns många strövområden och små lekplatser.


I morgon ska jag och barnen följa med mäklaren Bonnie igen ut på en tur. Ska bl.a till ett nytt område som heter Fall Creek. Hon säger att det är fint så vi får väl lita på det. Får se hur det går med barnen bara. Viktor blir ju som en vilde när man ska gå in i husen och titta. Idag var han helt hopplös. Och trött... Det var nog påfrestande och tråkigt framför allt att ägna en hel eftermiddag tillsammans med mamma och pappa på husvisning. Mäklaren sa att; That one means trouble...men hon skrattade och sa att man ju kunde se det på håret.


2 kommentarer:

MammaMia sa...

Hahaaaa Ja, han är ju inte RÖDhårig för intet.....Lite jäkelskap måste man ju hitta på. Hoppas ni får en bra dag, och att huset och läget är bra! Vi hörts STORA KRAMEN , Mia

Anonym sa...

Skönt att höra!!Trodde de bara va min lilla kotte som ej vet hur man tar de lugnt.. Har nu börjat spela hockey inne...Ganska lik Lukas , skjuter hårt som bara fn.Men vi älskar ju dom över allt annat åndå. Lycka till med husvisningen. Kram kram , Vicki