onsdag 5 augusti 2009

Sträck-kör

På gränsen till Mexico, i El Paso vilar vi i natt på ett hotell efter ytterliggare en hel dag i bilen. Igår startade vi resan hemåt från San Fransisco och övernattade strax utanför Los Angeles. Hela dagen igår och hela dagen idag har vi alltså spenderat stillasittande i bilen. Nu återstår bara en dag till!! sen ska vi vara tillbaka i Houston igen.

Idag har vi kört genom öken och prärie-områden. Flera timmar och det ser helt lika ut överallt, indianreservat och öken så långt ögat kan nå. Finns inget slut, allt är oändligt. Det känns stilla och helt öde. En skön resa, även om den ibland kan blir lite tråkig. Tråkig är egenligen fel ord, men kanske lite enformigt. Men har man aldrig sett eller åkt genom öknen så är det faktiskt en spännande upplevelse, så det känns kul att ha gjort det.

Nu är det godnatt och sov gott, för karl´n ska ju upp i ottan och köra vidare. Skönt att semestern snart är slut så att man får sova igen på mornarna.

1 kommentar:

MONICA sa...

Hej svejs! Oj vilka upplevelser ni varit med om. Tur att du får besök av Sara snart så du får "semester" det tror jag du behöver nu. KRAM på er alla. /Monica.