måndag 24 augusti 2009

Sea World - San Antonio


Igår lördag steg vi upp i ottan och begav oss ca 3,5 timme västerut mot San Antonio och Sea World. Strax före lunch släntrade vi in och började omgående svettas i de ca 100 grader Farenheit och gassande sol från klarblå himmel. Gluttade på allt från sjölejonteater till späckhuggarshow, åkte karusell och avslutade med bad i the Lost Lagoon. En heldag i San Antonio med andra ord, och vi kom inte hem förrän strax före midnatt.


Idag har jag ägnat mig åt att rensa rabatterna på baksidan, Fredrik har gjort lite ditt och datt, barnen har lekt och Sara tog sig en välbehövlig sovmorgon. Sea World tog hårt på krafterna :-)

Efter en förmiddag ute i solen begav vi oss till våran favoritbutik Kohl´s, hela högen. Fredrik skulle shoppa nya skjortor och barnen behöver nya långbyxor inför höst, vinter och vår. De har ju som sagt växt ur varenda par med ca 10 cm. Lägligt var väl att passa på att storhandla idag när det var tax-free dag här i Texas. Vi sparade rätt mycket på det kan jag lova. Känns skönt när man gör så bra affärer.


Nu har jag och Sara äntligen lyckats fått till bra och välsmakande Margerithas. Det var vi värda efter en sån härlig helg. I morgon är det måndag igen och åter till vardagen. Dags att kolla veckans väder och planera aktiviteter därefter. Vi har ju en del att hinna med innan Sara ska fara hem igen. Tiden går....

1 kommentar:

MammaMia sa...

Vad härligt ni verkar ha det!! Fortsätt så =) man blir ju skapligt avis...massor av kramar till er