lördag 8 augusti 2009

Åter till vardagen

Så var det vardag igen. Jag och barnen sov över träningen igår till och med. Sov till långt efter nio på morgonen. Helt slut var vi alla tre. Vet inte hur Fredrik kände sig, men han hade i alla fall masat sig till jobbet.



Efter att ha lovat stenhård träning innan första besöket kommer hit så blev det till att dra med maken ut på en löprunda igår kväll. Fredrik försökte maska sig ur och tyckte vi kunde hoppa över och springa i morgon, men har man lovat så har man. En hel semester med 90% snabbmat är ju inte direkt hälsosamt, men vad gör man. Barnen gillar det inte särskilt mycket och det är ju bra. Det är inte lönt att lära dem äta det heller. Gissa om de bokstavligt talat vräkte i sig mat när vi lagade "svensk" husmanskost igen.



Idag hann vi i alla fall upp i tid och åkte till YMCA. Barnen var glada över att få komma till "dagis" igen och de rusade in utan att säga hejdå. Jag fick ett skönt spinningpass och avslutade med "top it off", en typ av styrka för rygg och mage. Sen spenderade vi en stor del av resten av dagen ute på baksidan, barnen i poolen och jag i solsängen. Men det ska erkännas att jag också tog ett och annat dopp i barnens pool, det var skönt att svalka sig i hettan. Hört att hi haft det varm och skönt hemma också, hoppas ni njuter. Snart är det höst, men det innebär bara roliga och trevliga besök för våran del. Somliga besök hinner inte ens lämna oss förrän nästa kommer, men det är bara roligt!



I helgen är trädgårdsfix och biltvättar prio 1. Eventuellt kommer Emma, Fredric och Julia hit på en fika också. Nu ska vi njuta av fredagskvällen. Ska försöka stoppa barnen i säng och kanske se en film och avnjuta ett gott glas rött tillsammans med en god ostbricka.



Trevlig helg!

Inga kommentarer: