måndag 2 mars 2009

Kyligare helg

Vill börja med att gratulera årets Vasaloppsvinnare Daniel Tynell; skitbra! Kan inte annat än känna sig lite stolt och kanske tycka att man kanske har ett litet finger med i spelet..eller nja det kanske är att ta i efter att man haft honom som chef för ett tag? Hur som helst så är det så jäkla bra och så roligt! Synd bara att vi inte kunde se hela loppet. Vi hade väl kanske valet att göra det, men starten var ju i stort sett när vi precis gått och lagt oss för natten. Fick bli några tillbakablickar och klipp från webben i stället, och sportspegeln några timmar för sent.



Vi har haft lite kyligare i helgen och det kanske var bra för oss så vi fick lite av Vasaloppsstämningen hemifrån. Vaknade med 2 grader varmt denna söndagmorgon. Men klart och soligt väder fick upp tempereturen betydligt under dagen. Tror vi nådde upp till 17-18 mitt på dagen.


Var till Walmart i lördags för att göra en del praktiska inköp och möts av ytterliggare en ny modell av shoppingvagn som anpassats för att ta med TVÅ!! barn. Har inte sett många "tvillingshoppingvagnar" hemma. Någon annan?
Men det är bra och praktiskt. Hanna fastnade som vanligt vid leksaksavdelningen och charmade han som håller i pengarna vilket slutade med att vi for hem med en sprillans ny docka. Bebisen heter numera "Jatan" (uttalas som satan fast med ett j i stället). Vet inte varifrån hon fått det, men så heter hon tydligen :-)
Viktor föreslog att hon skulle heta Lisa, men Hanna ville ha ett lite "krångligare" namn som hon uttryckte det. Och det kan man ju kanske hålla med om att det blev. Udda om inte annat :-)

Till lunch blev det äkta amerikansk Bar-B-Que. Supergott! Riktigt superdupergott! Gick därifrån med kladdiga skosulor efter att Fredrik först hällt ur 1 pint Cola på golvet vid kassan, och nummer två på bordet där vi skulle sitta. "Sullgucku" som vi skulle sagt hemma i Tolsbo.

I förmiddags satt vi oss i bilen för att besöka Reliant Stadium och Houston Rodeo-äventyret som just nu är i full gång. Verkade rätt stängt när vi kom så vi cruisade runt i lite nya områden i Houston och när vi väl var hemma igen hade vi suttit i bilen i ungefär 2 timmar och 40 minuter. Ja, en resa till Stockholm typ. Och vi tog bara en tur i stan.


Resten av dagen fördrevs med fikakorg i en lekpark, en målad stol och grillinköp. Äntligen har Fredrik bestämt sig för vilken grill han ville ha så nu slog han till. Vi får ju besök i veckan så då måste vi grilla lite.

Nya paket i postfacket gladde barnen ytterliggare en gång. Stort tack till moster och morbror för post! Det är alltid lika kul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vem kan säga nej till att köpa saker åt den där prinsessan! Kolla vilka ögon! Jag skulle smälta på en gång!

love you!