fredag 20 mars 2009


Vi fortsätter hylla det fina vädret med att bara njuta dagarna i ända. Mamma och pappa är här och det känns gudagott!! Vi bara slappar och har det gott. Det blir lite som semester för oss också. Fredrik har jobbat hela dagarna men kanske tar ledigt någon dag i nästa vecka. Vi har varit på lite korta turer här i närheten. Försöker visa upp små godbitar som finns inom närområdet och som även är roligt för barnen. Hanna och Viktor fullkomligt älskar att ha mormor och morfar här och Viktor ville inte ens sova middag idag, han som annars älskar att sova en tupplur efter lunchen.


På lördag kanske det blir en lite längre tur med bilen och på söndag kanske vi utmanar amerikanarna i Rodeo igen. Det är en upplevelse som vi gärna vill att mamma och pappa ska få med sig i bagaget hem, och söndag är sista chansen, sen drar karusellen vidare.


Hoppas på sol och vackert väder även i morgon!

2 kommentarer:

MammaMia sa...

Sitter i soffam morgontidningen...en det är mycke roligare att läsa din blogg, den får vänta!håller tummarna att vädret håller i sig åt er, hälsa "Lillen" å Inga, kramisar Mia

MammaMia sa...

Hej igen!! Nu har jag äveb kollat din bdb, men min data har flippat ut så jag kan inte kommentera bider....MEN har bara en sak att säga NU ÄR DET FÄRDIG SOLAT!!!!!!!
Inga å Lillen har ju bara varit där i några dagar å är redan skitfult :) bruna hälsa de , Och du Emma, du kan ju gråva ner dig nån stans , för jag är INTE ALLA AVIS!!!!!! Men kram på er ändå ,hihi