torsdag 26 mars 2009

Thunderstorms!!

Blixtar och dunder, magiska under! Jag och mamma och shoppat, ja jäklar vad pengar vi har gjort av med! Mamma har inte råd att flyga hem nu :-)Fortfarande superrea på min favvo-butik så mamma tyckte det var dyrt när vi kollade på en snygg tröja för $11 (inte ens 100 spänn). Men så blir det ju när man går och handlar kläder där rean är så stor som 90% ibland. Jag köpte en kofta som kostat $54 och nu var priset $5,5. När vi skulle ut därifrån var det HÄLL-REGN! Innan vi gick in så var det helt OK väder men när vi var där inne hade det tyligen börjat regna, vi trodde det var butikens luftkonditionering som gått igång för det dånade lite lätt ifrån taket...

De dagar som gått sedan sist har vi hunnit med en hel del. Rensat rabatter, tagit en biltur förbi skyskraporna i downtown, grillat lite mer, badat i nya bassängen och varit på Old McDonalds Farm. Det är ett ställe som man skulle kunna jämföra med Säterdalen, fast egentligen inte. Mycket trevligare faktiskt. Ett gratis tåg som gick stup i ett och kvart i fem till barnens förtjusning (och min också, för gratis är ju alltid mycket roligare). Djur och lekparker överallt. Bilder säger mer än ord så kolla gärna i bilddagboken för lite fler bilder.


Nu är det snart dags för 2-års kalas så vi ska väl ut och ragga present också. Sen får vi se vad vi hittar på resten av veckan, det ska bli ett par dagar till med sämre väder. Vi är ju inte så vana vid det så vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske börja baka till kalaset på tisdag. Hur många kommer? Så jag vet hur många bullar och tårtor vi ska göra menar jag.



Nä, nu måste jag gå och mannekänga lite för mig själv i min stoora garderob som sakta men säkert börjar fyllas upp nu. Men än finns det mycket plats kvar...!

See ya!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det var ju ett bra knep du hade med att göra slut på mammas pengar, så att du får semester å barnpiga resten av året! haha!! Men du, jag tror du fixar året ändå, å nu när dom kom så snabbt å hälsa på då hinner dom ju komma minst en vända till eller hur? Kram Monica.

Lillbrow sa...

Hej. Jag kommer på kalaset, några dagar senare (9-10 dagar). Jag tar med mig Karin och kommer. Så baka rejält med fikabröd.

Gun sa...

Låter härligt det där med rean.
Skulle ha varit med!
Kan inte komma på kalas men hoppas att ni fixar fiskdam och annat kul.
Hälsa tvååringen så mycket kram kram.