onsdag 18 mars 2009

ÄNTLIGEN!!!


Idag har jag, Hanna och Viktor varit till G Busch International airport och hämtat upp mormor och morfar. Herregud va glada vi blev allihop!! Framåt eftermiddagen sken solen upp och lyste härligt över våra besökare. HÄRLIGT! När vi kom hem från flygplatsen hade leveransen av solsängarna kommit så jag och mamma myste i solen en stund med varsin svalkande drink och barnen var ju uppe i varv så de stojade och stimmade värre än vanligt. Hanna fick äntligen sin efterlängtade prinsessklänning som vi "glömt" hemma och Viktor fick pippi-kläderna. Och några andra småpresenter också såklart, och en liten liten godispåse att dela på, trots att det inte var lördag. Men när man har besök är man så dagvill så det kan gott vara lördag fastän det är tisdag.


3 kommentarer:

MammaMia sa...

Helt rärr:Lördag hela veckan ....Hoppas att ni får en riktigt härlig stund med moffa å mommo nu ,Kan inte hjälpa att även jag känner lite lycka nu när jag vet att du har mammis hos dig <3<3Ha de så himla skönt och bra nu !!! Massor av kramar Mia

Anonym sa...

Hoppas resan gick bra.Ha det nu riktigt skönt, och och använd solstolarna mellan shoppingrundorna
Stor kram till er alla.

Anonym sa...

Hej Emma! Va kul med besök! Hoppas resan gick bra trots att "nån" var SKIT nervös rent utsagt! Gissa vem? Hälsa Hanna å Viktor å alla andra. Kram Monica.