lördag 7 mars 2009

Grillpremiär

En fredag då vi som vanligt åkte till Pasadena, sydöstra delen av Houston. Var ju "tryck-på-tshirt" på programmet egentligen, men det blev inte så idag. Men som vanligt trevligt och även idag träffade jag en ny mamma och hennes döttrar. Alltid lika kul att höra vad de har upplevt och vad de kan rekommendera. Om de har semestertips osv.


På eftermiddagen gick vi till lekparken och lekte av oss lite. Hemma igen väntade vi på grillmästaren som skulle inviga grillen. Vi gjorde chokladbollar som barnen skulle få till efterrätt, kladdigt och kul (hmm va fint det var i köket sen då...).


Köttet blev en kulinarisk läckerhet, potatisgratängen lika så. Och salladen sen, med basilika från egen odling här ute. Vinet smakade också bra och det var härligt att sitta ute och äta kvällsmat. Än får vi nöja oss med att använda barnens bord, men nån gång i helgen kommer vårat som vi beställt. Då blir det nog grillat varje kväll framöver...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aj vad sugen man blev på grillat. vädret här i Kälarvet tillåter förvisso grilning men det är inget vidare att sitt ute i minusgrader och snål blåst

ha det så bra

Marcus

MammaMia sa...

Låter härligt det där!! Linn och Lukas tackar för den roliga posten... Peter kom in med den och sa NI har fått brev från U.S.A!! Linn vrålar hoppas att det är från Hanna och tattuerinar!!!Borde nog snart dimpa ner nått i er låda :) Massor av kramar från oss!!