fredag 31 juli 2009

Disneyworld!

Efter många funderingar och en del olika förslag blev det tillslut en dag på Disneyland California. Vi var lite osäkra på hur vi skulle göra, tänkte väl mest att barnen skulle vara för små för att uppskatta det hela. Men sen tänkte vi att, vad tusan, det är nu eller aldrig. När kommer vi att åka till Disneyland nästa gång? Och vi gjorde rätt, vilken upplevelse. Det fanns ALLT, alla karaktärsområden från Tarzan till Nalle Puh, Roger Rabbit och Cinderella. Inträdet kostade en slant men sen var alla attraktioner gratis. Karuseller för fulla muggar alltså. Vi har två barn som helt och fullt ÄLSKAR karuseller. Hanna ville så gärna se alla prinsessor så vi gick såklart till Prinsesslandet, men där skulle man stå i kö i närmare 2!!! timmar för att få kika på prinsessan och fotas tillsammans med henne. Vi bangade och tog ett fint foto av Hanna och prinsen i stället. Hanna tyckte han var sååå fin. Ögonen glittrade på henne.

Viktor fotade sig med Pluto, det tyckte han var bra.

Det var en upplevelse för hela familjen den här dagen också. Kul att ha sett det och såklart synd att Hanna inte fick träffa prinsessan, men prinsen var ju nästan snäppet bättre. Vi avslutade med att äta goda pannkakor på IHOP och på väg tillbaka till hotellet somnade våran egna prinsessa och våran egna prins i bilen, helt utmattade efter en fulländad dag.

I morgon tar vi Highway 1 efter kusten upp mot San Fransisco. So long!

1 kommentar:

MammaMia sa...

Va härligt ni har det!!!
Så himla kul att få följa eran semester tripp,kl är 07:47 här och det första jag göra är att knäppa på datan för att kolla dittt senaste inlägg :)
Väntar med spänning på nästa, hoppas allt fortsätter på lika bra som det börjat, kram kram kram