torsdag 30 juli 2009

Framme i LA!

Igår klev vi upp tidigt och for direkt mot ett nytt delmål; LA. Väl framme på sena eftermiddagen checkade vi in på ett hotell i Long Beach och stannade här och badade i poolen. Barnen var rätt trötta på att åka bil så vi kände inte för att åka ut och leta på några sevärdheter redan igår eftermiddag.



Idag har vi däremot spetsat både ögon och öron och tagit en sightseeing runt i Hollywood. Trampat på en del "stjärnor" på Hollywood blvd, bland annat "Spärs-Britta", Matt Damon, Sandra Bullock, Harrison Ford och några till. Vi träffade även Shreck, Darth Vader från Starwars, Tigger och mitt i alltihop dök även Marilyn Monroe upp. Har sett den berömda HOLLYWOOD skylten på berget, olika studios där filmer och tv-shower spelas in, gatan där man spelade in scener till Mr and Mrs Smith och gymet där Jessica Simpson gillar att träna. Passerade även en polisstation där Lindsay Lohan tydligen brukar åka in och ut för fortkörning eller nåt annat sattyg. Fick även en glimt av träningsbacken där många kändisar tydligen kör lite löpträning, typ Justin Timberlake sägs det. Så nu hänger man med i skvallervärlden igen.


Direkt från Hollywood fortsatte vi vår resa, sista biten på historic old Route 66, numera St Monica Blvd och slutade vid St Monica Beach! Det var verkligen en häftig känsla, precis som man sett på TV. Man kommer rakt fram på stranden liksom. Där parkerade vi och strosade ut på piren, käkade lite lunch och tog ett eftermiddags dopp i havet på den kända beachen. Sen blev det lite karuseller och ännu mer karuseller på pirens nöjesfält innan vi avslutade på Bubba Gump. En delikat fiskrestaurang på St Monica Beach. Grym solnedgång som vi såklart precis lyckades missa att fotografera, men huvudsaken vi sett den live.

Ännu en helt underbar dag till ända. Barnen sover och Fredrik kollar på James Bond, lyckan är gjord.

Kram på er alla där hemma! Miss you all!
Idag skickar jag en extra kram till världens bästa farmor Iris som fyller år...man ska ju aldrig prata om en kvinnas ålder, men den är som storleken; har ingen betydelse. Du är min bästa!

2 kommentarer:

Mamma Mias Mamma sa...

Du har nog skrivit fel namn, hon heter nog "PÄSS-BRITTA" kommer från Hesse, fråga pappa, han kan alla gårdsnamn i Hesse

Anonym sa...

Hej!

Härlig läsning och "tittning"! Vi myser över tanken att ni har det så bra och är jätte avundsjuka på ert äventyr!

Kramar från Söpnarby som har besök från Märsta