onsdag 8 juli 2009

Semestern spikad!

Igår hade vi Emma och Julia här och det var min tur att stötta Emma som kände sig i en svacka. Det är tydligen "bevisat" att man har en svacka efter ungefär 3 månader. Stämmer ganska bra. Himla tur att jag känner mig pigg och alert och kan försöka få henne på bra humör. Skönt att man kan ge och ta lite. Få hjälpa någon som behöver, man känner att man fyller en uppgift :-)
Vi hade som vanligt roligt och barnen om möjligt ännu roligare. Skrattade åt varandras tankar och funderade på om vi inte var riktigt kloka. Man förändras ju som person på ett eller annat sätt och vi funderade på om vi verkligen kommer passa in i Sverige sen. Eller om någon kanske tycker man blivit lite konstig. Jag tror dock att det är värre för hennes del. De har inte bott i Sverige sedan 2003. Troligtvis kommer de bosätta sig i Schweiz längre fram, eftersom största delen av hans familj finns där nu. Superbra tycker jag, eftersom det är ett underbart land att semestra i :-) Slå två flugor i en smäll och hälsa på dem samtidigt.
Julia tycker det är fel att vi ska flytta till Sverige snart, det går ju inte säger hon. Får lite dåligt samvete, men så är ju det här livet.
Igår bestämde vi att semestern börjar den 26/7 och avslutas ett par veckor senare. Vi kommer att bila!! och försöka hinna med att komma ända till San Fransisco. Har googlat och kollat in boende efter vägen och det finns ju mängder med motell och billiga hotell. Vi vill försöka hinna med att se så mycket som möjligt så därför tar vi bilen. Små okända städer kan ju vara väl så charmiga som flådiga LA eller Las Vegas. Får väl försöka att låta bli Interstate-vägarna så mycket det går och åka på alla highways i stället. Men ibland kanske vi måste pumpa på och bara köra för att hinna med allt vi vill också. 2 veckor är ju inte jättelång tid när vi ska bila. Men vi måste ju hinna hem till den 13 augusti också, för då kommer äntligen kusin Sara!! Och innan vi åker är Hanna och Viktor bjudna på Julias 4-års kalas, där det skulle vara en del barn, så vi tyckte det kunde vara kul för dem att vara med.
Till helgen är det Dora the Explorer LIVE här i Houston. Hade bestämt att vi skulle gå, för barnens skull såklart. Men det visade sig att en biljett låg på ca $65, vilket är skitdyrt. Ca 500 SEK för en barnteater. Så vi får väl se hur det blir. Känns ju lite väl dyrt att kosta på sig det. Men det vore nog roligt.

Inga kommentarer: