lördag 4 juli 2009

Heldag i The Woodlands!



För många är det "ledig" dag idag och även för Fredrik.
Vi har spenderat hela dagen på köpcentret i The Woodlands, ungefär en halvtimma norrut härifrån. Det är ett jättefint område som växer i snabb takt. Nya och fräscha områden, fina parker och vattenområden. Nu var tanken att vi skulle åka till köpcentret för att de har ett Children´s museum där, anpassat för små barn. Och det var uppskattat kan jag säga. Vi kom dit vid 11-tiden och åkte inte därifrån förrän 16.30. Heldag med andra ord! När jag tänker museum så klingar det rätt "trist" , men det här var nåt helt annat. Det fanns en stor lekstuga att leka i, affär, sjukhus, skola, pysselhörna, teaterhörna, pussel-och läshörna och många olika utställningar att kika på. Men det var ju såklart mest intressant att leka!!





Efter lunch blev det en tur i karusellen och sen somnade Viktor i vagnen. Hanna ville såklart tillbaka till museét och leka (man fick gå ut och in om man hade betalat entré och fått en stämpel). Tog även en varsin tur i affärerna. Fredrik letar nya solglasögon, men är så kräsen som det finns nog inte ett enda par i hela amerika som skulle duga.

När vi kom hem var det dags för löptur. Fredrik var en enda som orkade masa sig ut i 45 graders värme, jag fick fixa maten i stället. Nu laddar vi för INDEPENDENCE DAY i morgon, 4 JULY!

1 kommentar:

Erik sa...

Jasså du, så när du tänker så klingar det i din mun?