söndag 17 maj 2009

Sunshine!

Godkväll!! Känner att ögonlocken börjar bli tunga och trötta, har precis nattat barnen men tänkte bara blogga en kortis.

Kryper upp i soffan bredvid Fredrik och vi känner oss båda upprymda och glada efter kvällens besök. Emma, Fredric och Julia har varit här och vi har haft jättetrevligt. Halv fem kom en supertrevlig och lättsam familj in genom våran dörr, vi bjöd på grillat, de bjöd på cheesecake, barnen lekte och vi kunde umgås. Helt super! Hanna lyste som solen och tyckte det var sååå roligt med en kompis. Viktor också såklart, men det var lättast att se på Hanna. Åh vad hon var glad :-) De fann varandra jättesnabbt och lekte jättebra tillsammans. Viktor hängde på och fick vara med han också.
Och vi då, ja vi hade supertrevligt vi också och det kändes verkligen rätt. Vi kommer definitivt att fortsätta umgås och det är bra förutsättningar för att vi ska bli verkliga vänner. Det var bara det jag ville berätta, känns verkligen superkul! Många skratt och många delade erfarenheter!

3 kommentarer:

MammaMia sa...

Vad glad jag blir för er skull!!!
Gud va kul att äntligen få lite roligt vuxen sällskap för dig ,som inte bara är för en kort stund.Utan som faktiskt kanske bara kan komma förbi på en kaffe som jag mer är gärna skulle vilja göra just NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Massor av kramisar Mia

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare. Så himla skönt att du/ni träffat vuxna männskor att umgås med samt en kompis till Hanna och Viktor. Är riktigt glad för er skull!

Superstora kramar från Carina.

Unknown sa...

Stor kram från en som vet vad det innebär att finna nya bekantskaper att dela ensamheten med långt hemmifrån! Glad för er skull!!!

Kram från söpnarby!