tisdag 19 maj 2009

Norsk nationaldag!

Vi firade norges nationaldag på grekiskt vis på Grekisk Festival. Souvlaki, tzatsiki och annat gott, mycket lek och karuseller för barnen. En rolig utflykt denna ganska svala söndag. Inte mer än 24 grader idag, kändes hur skönt som helst. Vanlig svensk sommarvärme känns alldeles lagom, vi behöver inte varmare. Passar på att njuta de dagar de är svalt och skönt.


Senare blev det kvällsdopp och premiär i vår kvarterspool. Nästan inte en själ vågade sig och bada i detta "kyliga" väder, så det var rätt lugnt i poolen. Viktor ska såklart hoppa från kanten HELA TIDEN!!! och simma själv i vattnet. Man blir ju svettig fastän man är i badet. Han har armpuffar på armarna och flyter och simmar rätt bra, trampar som attan med fötterna hela tiden. När vi kommer hem är det första gången på flera månader som vi sätter på tröja och långbyxor, det är ju bara 20 grader när vi sitter ute och käkar kvällsmat.


Idag har jag och barnen varit och hälsat på hos Julia och Emma. Hela eftermiddagen var vi där och kom inte hem förrän halv åtta. Viktor somnar helt slut i bilen på väg hem. Både jag och barnen var jättenöjda och barnen ville inte säga hejdå till varandra. Nu skulle det ju dröja sååå länge innan vi ses igen, för vi åker ju på semester i en halv vecka.


Inga kommentarer: