tisdag 12 maj 2009


Äntligen har vi fått tillbaka internet. Ouppkopplad nästan en vecka...abstinensbesvär. Som att få huvudvärk om man inte dricker kaffe.

Idag har jag betat av en ganska full mailkorg; 25 st. Måste medge att det känns skönt att det verkar som om det är många där hemma som bryr sig om oss, som oroligt undrar var vi tagit vägen, bara för att vi inte är uppkopplade på internet.


Så vad har hänt sedan sist. Ja vi skulle ju på en internationell playdate här i Kingwood. Vi träffade 5 andra mammor med olika ursprung. Flest tyskor men också en danska, som jag dessutom träffat tidigare på Jumpin Joeys. Flera barn i olika åldrar men Hanna och Viktor brydde sig ändå mest om varandra. Hand i hand leker de i lekparken och iakttar de andra barnen. Vi ska försöka träffas en gång i veckan så förhoppningsvis blir det nog bättre ju mer de lär känna de andra barnen. Fick tips om en del andra grupper man kan gå med i, men ja vi får se.


Sen har hela familjen varit på utflykt till Toyota Center och en hockeymatch i AHL. Houston Aeros mot Milwaukee Admirals. En häftig upplevelse med popcorn till barnens stora förtjusning. Måste ju få lyxa till det lite, så att upplevelsen blir total.


I lördags var vi på zoo med barnen. En fruktansvärt het dag så det var svettigt till tusen i parken. På kvällen var vi bjudna på middag hos Maritha, Fredriks arbetskamrat. Viktor tjatade hela tiden om att vi skulle åka hem så man kände sig rätt stressad. Men det var trevligt ändå.


På söndagen fick jag sovmorgon och väcktes vid niotiden av att Viktor sjunger Ja må hon leva, och Hanna sjunger en egen komponerad visa om att hon tycker jag är fin. Det är Mors dag här i USA och barnen har målat teckningar och jag får paket. En ny telefon. Skitsnygg! Matchar mig bra med andra ord. Efter en lååång frukost packar vi ihop oss och åker till Spring, 45 minuter norrut. Där ligger Splashtown, ett stort äventyrsbad utomhus. Superhärligt! Vi for runt som galningar och testade alla rutschkanor som passade barnen först och främst. Men sen tog vi dom i knät och åkte i lite längre rutschkanor också, så det blev lite fart. Ja, vi hade kul hela familjen.


Imorgon är det ny playdate med mammorna, får se vad som händer den här gången.

3 kommentarer:

MammaMia sa...

Tjena snygging!!! Du vet man måste ha allt under kontroll....Ni har ju haft det super bra medans en annan har målat upp en helt annan bild!!! Skönt att få se och läsa lite om er igen , massor av kramar Din Mia

Anonym sa...

Skönt att ni är på banan igen! Det är ju inte utan att man varit lite orolig när man inte kunnat läsa vad ni pysslar med (som du redan vet). Måste bara säga att herre gud vad söt Hanna är. Hon kommer bli en riktig hjärtekrossare när hon blir stor! (kunde inte lämna kommentar under bilden i bilddagboken så det får bli här i stället).

Sköt om dig! Tänker på dig.

Kramar Carina.

Monica sa...

Hej svejs! Bra, nu är det sej likt igen när man kan ha lite koll på vad ni har för er där borta. Hoppas allt är bra med dej å alla! Kramar från Monica.