fredag 3 april 2009

Snabb rehab.

Gick ganska snabbt att återhämta sig. Nu känns allt bra igen och vi har haft en skön dag idag, jag och barnen. Egentligen är det ju öppna förskolan idag, men jag kastade in handduken. Dels ville jag inte åka i bilen, känner mig rätt trött på det. Och sen var det nån typ av "egghunt" och man skulle ha med sig lite ditt och datt. Fick ett mail tidigare i veckan, på norska, och det var inte helt lätt att veta exakt vad som stod. Så vi tog en löprunda med vagnen i morse, stannade vi lekparken och lekte och när vi kom hem var det dags för lunch.
Sen har vi varit hemma hela eftermiddagen. En väldigt varm och solig dag idag, så barnen har mest varit inne faktiskt. Lite lek i poolen, men den har vi på ett ställe som det är skugga på hela dagen. Just nu håller de på och tömmer den genom att vattna alla blommor här ute. Så jag passar på att blogga.
Ska ta en repa med dammsugaren innan Fredrik kommer hem. Hoppas såklart han dyker upp LITE tidigare än vanligt, det är ju ändå fredag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för mat till kvällen. Hanna har pratat om pannkakstårta sedan hon fick Pettson-boken av Sara....får väl se när vi ordnar en sån. Det passar inte riktigt ihop ifall man vill dricka ett glas rött vin till maten. Så det får nog bli nåt annat. En paj kanske, det var längesen. Mmm, skulle vara gott med grannens bästa västerbottenostpaj och en god sallad.

På söndag är det picknick i downtown med SWEA. Hela familjerna är inbjudna så vi får se om vi åker på det eller om vi hittar på nåt annat. Ska kolla in lite recept på nätet också, för det är ju påsk snart och då måste man ju fixa lite påskmat. Sånt brukar man ju bli bjuden på av mamma eller svärmor, så det blir en utmaning att göra mitt första egna påskbord, dessutom i USA. Undrar om jag hittar prinskorv här...?? Påskäggen blir nog inte lika goda som hemma heller, godiset här går inte upp mot karamellkungen.

Nä, dammsuga var det. Har slöat hela dagen med tanke på hushållssysslor, så nu är det ordning och reda som gäller. Är man hemma fru så är man! Upp till bevis.

Ojdå, höll på att glömma det allra viktigaste; GRATTIS Mia och Vicki...32 år! Herregud va gamla ni blir. Snart är ni 37. Men om jag inte minns fel så är man 37 år ganska många år. Var inte våra mammor det??!!

1 kommentar:

MammaMia sa...

Tack tack vännen , just nu sitter vi på hotellet och myser, har fått drinkar upp sänt till rummet av Lillebror och Fridis gulligt va?!?Ska gå och äta middag nu tillsammans med Peter Jhide , han är här för uttagning av Idol....Tycker du vi ska sjunga en tuddilutt eller , har bildbevis när vi "sätter på" han i hissen..hahah Du ska få se sen , massor av kramar Mia å Vicki