onsdag 1 april 2009

Älsklings-Viktor 2 år!!!

Så har vi kommit till sista dagen som mamma och pappa är här, sista kvällen med gänget så att säga. Känns jobbigt att behöva säga hejdå igen. Sitter här med gråten i halsen och har försökt i ett par timmar nu att hålla mig från att börja gråta. Kommer ju ändå att göra det i morgon, så varför ska man göra allt värre hela tiden. Blir ju jobbigt nog ändå. Man vet ju aldrig när man ses nästa gång. Hoppas såklart att det inte dröjer allt för länge.

Det har varit så himla roligt att ha dem här. Vi har egentligen inte gjort speciellt utan de har mest varit här och förgyllt våran vardag. Små utflykter har vi gjort för att visa lite godbitar. Sen har vi mest njutit av det härliga vädret, även om vi haft några dagar med regn och åska också. Det har varit superhärligt, så nej jag vill absolut inte säga hejdå nu. Hade gärna sett att de stannat några dagar till. 15 dagar har gått superfort. När de kom så kändes det som om vi hade så lång tid tillsammans framför oss, men det har bara sagt svisch och sen är vi här när det är dags att åka hem igen.


Lillprinsens födelsedag har vi såklart firat från morgon till kväll. Började med sång i morse, paketöppning och grötfrukost. Fredrik var ledig idag så vi fick oss ett härligt löppass tillsammans. Viktor och Hanna skulle såklart också träna så Fredrik tog en extra sväng med dem efteråt. Det är den videon som är här nedanför.

Lunchen åt vi på ett s.k Steakhouse, här i Atascosita. Gött gött!! Sen var det fortsatt kalas med fika, glass, mera paket och FISKDAMM!! Hanna var helt exalterad över fiskdammen. Viktor fiskade först och fick en godispåse på kroken, när det var Hannas tur så skojade jag och hängde på Viktors kalsonger. Näää, nu fick jag fel ju, sa hon. Sen när hon också fick sin godispåse så sa hon; ja nu fick ju jag också en "riktig" fisk. Måste nog ta med henne på en fisketur så hon vet vad en "riktig" fisk är för nåt.


Nu ligger Hanna och mormor och läser nya boken om Pettson och Findus och Viktor har somnat i soffan i pappas knä. Helt utmattad efter en superhärlig 2-årsdag. I morgon skjutsar vi mormor och morfar till flyget. Hujedamej.


Inga kommentarer: