måndag 14 december 2009

Lucia, smällkarameller och packning.

Jaha då var man här igen då. Dags för ytterliggare en summering av vad som hänt på sistone.


Lördag morgon och jag hade tid hos frissan. Sista klippningen innan jul. Inget nytt och häftigt, bara topparna. Hanna såg inte ens att jag klippt mig, hon hade förväntat sig en "ny" mamma. Efter det fick jag en stund på egen hand att kolla affärerna en sista gång innan hemresan. Hittade ingenting. Letar efter en speciell julklapp till Hanna som hon önskat sig, men den är slutsåld överallt. Hmm, lite för sent att beställa online också, eftersom vi åker på fredag och troligtvis inte kommer att hinna få den före avresa.

Lördagkväll spenderade vi på Sam Houston Race park. En hästkapplöpningsbana där SSAB hade sin årliga julfest. Mingel och mat från buffén samt lite spel på hästarna. En trevlig kväll med mycket handskakning och ett evigt hälsande på allt och alla. Men kul och väldigt god mat.



Hela söndagen var vi ute vid Norska sjömanskyrkan för SWEA:s luciafirande. Det blev en lyckad dag och Hanna var så himla duktig och sjöng för fulla muggar. Kanon!! Viktor totalvägrade först att vara med som tomtenisse, men när han såg Hanna på scenen så ville han direkt byta om och gå upp han också. Sagt och gjort, lika snabbt som stålmannen slängde han på sig tomtedräkten och stod så fint bredvid storasyster och försökte hänga med i sångerna.

Sen var det fiskdamm, glögg, skinkmacka, lussebullar och pepparkakor. Sist men inte minst dansade vi runt granen och alla barn fick en varsin smällkaramell innan vi avslutade kvällen.
På väg hem käkade vi en god tex-mex middag på Papasitos med Jenny, Joakim och Tuva. Supertrevliga kompisar som det blir svårt att säga hej då till. Fredrik och Joakim bestämde att de skulle ses efter nyår och åka iväg på lite flugfiske. Joakim är inbiten flugfiskare och binder egna flugor mm. Så nu ska Fredrik ha sitt spö med sig hemifrån och hänga med på fisketurer.




Idag blir det till att börja packa bilen full med lite grejor jag vill ha med hem till Kälarvet. Bilen ska vi lämna i morgon och sen skeppas den inom några dagar. Nu börjar man känna av lite resfeber och nedräkningen har börjat.


Kram alla! (ps om ni klickar på bilderna så förstoras de upp)

2 kommentarer:

Monica sa...

Tänk att det snart är JUL! VÄLKOMMNA HEM! KRAM!/Monica.

MammaMia sa...

Längtar efter er !!!!