torsdag 3 december 2009

IKEA

Nästan hela dagen har gått åt till våran IKEA-tur. Första onsdagen varje månad träffas ett gäng SWEA-tjejer på IKEA för lunch. Vi hade bestämt med Jenny och Tuva att träffas där, så det var roligt för barnen. De åt upp snabbt och försvann lika snabbt till lekhörnan. Jag, Jenny och de andra mammorna/tanterna satt och pratade en lång stund och hade det lugnt och skönt. God mat och en kopp kaffe på det, härlig ondsdagsutflykt.
Innan vi for hem igen passade vi även på att fixa lite julprylar från IKEA. Måste ju försöka skapa lite julstämning hemma, om inte annat så för barnens skull. En adventsljusstake (som Viktor kraschade redan första timmen), utomhusslinga, pepparkakshussats och lite pepparkaksdeg. Köpte även Leksands rund knäcke som jag ska avnjuta med god ost och en kopp te.

Hanna, Viktor och Tuvas gruppkram på parkeringen innan hemfärd såg bara för härlig ut. Och Tuva utbrister;
-Hejdå mina bästa kompisar!
Det är ju bara för trist att de inte kom hit tidigare och att vi hade haft mer tid att umgås. Ytterliggare vänner vi kommer att sakna när vi åker. För det är så, att även om man inte känt varandra länge så kommer man varandra väldigt nära på kort tid här. Alla parter är ju i samma behov av nya vänner och det är otroligt roligt när man hittar såna man trivs bra med och att vi dessutom har barn som redan är "bästisar", så känns det trist att vi träffat varandra för sent.

Dagens guldkorn: Dagens väderrapport visar små chanser för snö i Houston på fredag. Vi får väl se hur utfallet blir, eftersom det väntas 20 grader igen nästa vecka :-)

Inga kommentarer: