fredag 11 september 2009

Regnet det bara öser ner.

Men vad gör väl det. Ibland kan det väl få göra det också. Får bli en innedag med lite pyssel och mys. Ska städa färdigt också. Låter ju som jag håller på och städar flera dagar. Och ja, det stämmer faktiskt. Blir ju aldrig klar. Dyker ju upp nåt hela tiden, som man måste sätta tänderna i, och sen har jag ju två små bestar här hemma som älskar att stöka till. Så fort man plockat undan och tycker att det ser någorlunda städat ut, så är det liksom bara att börja om igen. Efter 10 minuter ser det ut som bombnedslag igen. Och sen när man har nästan 250 kvm att städa så...

Just nu är det mycket pyssel här hemma. Hanna klipper, klistrar, målar, ritar. Hon grejar och pysslar och ska skicka varje liten ny teckning till någon där hemma. Igår gjorde hon nåt som hon sa att hon skulle skicka hem till Olivers bäbis. Hon sa att hon nog var för liten, men hennes mamma och pappa kunde ju ta hand om det och lägga det i nåt bra kuvertskåp. Nästa skulle skickas till kusin Noah, och sen kom hon med ett porträtt av morfar (med glasögon och allt).

Idag har Pär och Terese planerat att åtevända hit efter deras lilla semester, ska bli roligt med lite sällskap igen. Har ju varit tomt här några dagar nu.

Nä, nu ska jag gå ut och be till vädergudarna.

Tjingeling!

Inga kommentarer: