fredag 18 september 2009

Morgonpass

Drog med mig lillebror ut på en tur före frukost i morse. Karin känner av halsen lite, så hon höll sig lugn. Jäklar vad drygt det var. Men skönt. Sen fortsatte hela förmiddagen med en låååång frukost ute. Gröt, macka och kaffe. Härligt! Så trevligt med sällskap också, tänk vad mycket godare allting smakar när man har sällskap.

Nu har Erik och Karin åkt iväg för lite shopping. Passar på att vandra på köpcentrum när det är lite mulet. Det är ju såklart varmt, men ingen vidare sol idag så brännan får de jobba på en annan dag. Fredrik ska sluta tidigare idag, så grabbarna ska nog åka och kolla på bilar i eftermiddag, jag, Karin och Hanna drar till Kohl´s på shopping. Karin har ju blivit moster i torsdags, så hon shoppar barnkläder :-)

Nä, nu måste jag gå ut och röja lite på gården. I morgon kommer "mexarna" igen och klipper gräsmattan.

1 kommentar:

Monica sa...

Hur gör du till våren, fixar du gräsmattan själv lr tar du "klipparna" med dej? alltså dom som inte har motor. Annars kanske det finns "klippare" att anlita här hemma oxå. Det finns iaf nagelklippare i Säter det har jag läst om i BT, fråga Inga får du höra. Kram Moster!