onsdag 18 november 2009

Om exakt en månad...

...lyfter planet från Houston till New York med oss i kabinen. Den 18/12 flyger vi dit för att spendera 2 dagar i the big apple innan vi anländer till Borlänge den 22/12.
Just nu njuter vi av det sista Sverigebesöket för det här året. Sofia och Johan är här och förgyller våran vardag. Igår blev det lite allt möjligt, en rätt soft dag. Lite lek i parken, lunch på Golden Corrall, eftermiddagsshopping i köpcentret och god mat och dryck hemma på kvällen. Sitter uppe och tjattrar till sent in på "natta" så man är lagom trött när morgonpigga barn väcker en vid 7-snåret.
I morse kunde jag njuta av att ta en dusch och sen komma ut till färdigdukat frukostbord. Härligt med besökare som låter mig får känna på semestern lite också.

Nu har jag precis släppt iväg herrskapet till NASA på upptäcktsfärd. Vi har redan varit där och har lite andra ärenden att uträtta så de fick "lyxen" att vara ifred en dag. Antar att de tyckte det var skönt att komma iväg och få känna lite lugn och ro ett tag.
Ikväll blir det en trevlig tex-mex kväll med äkta mexicanska hembakade tortillabröd. Mumma!

Ha en underbar novemberdag! En sån har vi framför oss...

3 kommentarer:

MammaMia sa...

LÄNGTAR SÅÅÅ !!!! Snart är ni hemma!!!!! kram kram kram

Millis sa...

Hej Emma!
Hoppas allt är bra med er!
Har följt er ett tag på bloggen men har inte fått "tummen ur" förrän nu att skriva en liten hälsning. Tänk vad ett år går fort och vad mycket ni fått uppleva även om jag har anat en hel del hemlängtan. Om du går in på elsaochoskar.blogspot.com kan du se den första snön (som visserligen försvann på en gång men ändå), en liten bild av vad som väntar i väderväg! Hälsa övriga familjen och Sofia och Johan oxå förstås, kram Millis Kaipe

Anonym sa...

Hej hopp på er over there. Skall bli kul att sitta och tjöta lite med er när ni landar i storstaden igen.

Hälsa alla och njut av livet de sista veckorna(och vädret för det suger å det grövsta här i Svedala)

Kram Mackan Carina och Lilla Emma