onsdag 25 april 2012

En eftermiddag i Tylla

Efter dagis och skola idag for vi direkt ut till Karin i Tylla. Vi hade plockat med oss lite bebiskläder för våran lilla kusin som vi hoppas kommer ut snart. Det är enligt beräkningarna bara en och en halv vecka kvar, så vi behöver inte vänta allt för länge till nu. Eftersom vi ännu inte vet vad det blir för sort så tog vi med oss lite neutrala kläder till att börja med. Så får vi hem och leta fram lite mer utpräglade tjej eller killkläder senare när bebisen är här.
Karin bjöd på gott fika och trevligt sällskap som vanligt. Kändes härligt att få sitta hemma hos Karin och mysa och dricka lite kaffe. Det smakar alltid så mycket bättre när man har sällskap att fika tillsammans med. Och där är Karin ett bra val, du är så härlig!! Verkligen härlig! Jag kan verkligen förstå varför min älskade lillebror har valt dig. Behöver inte säga något mer.


Hanna och Karin

Det är häftigt att känna när bebisen sparkar i magen.

Elin rockar loss till alla låtarna vi spelar på Youtube på datorn.

Härligt rockigt i soffan i Tylla :-)


1 kommentar:

KungKarda sa...

Gulliga du, de är ju ni som härliga. Så kul att ni kom. Jag tycker så mycket om er alla och kunde inte ha fått bättre bonusfamilj än er :) kramar Karin