lördag 19 februari 2011

Host, snor och feber.

Hanna i pysseltagen.

Peppar peppar... men vi har varit ganska förskonade mot förkylningar och magsjukor osv. Dock inte den senaste månaden. Som jag tidigare berättat har Viktor varit hostig och febrig men nu blivit frisk och lämnat över till Hanna. Tror glädjande nog att även hon är på väg att bli bättre nu. I alla fall fri från den dryga febern. En dag och två nätter hade hon hög feber och rejäl hosta och snuva. Idag, lördag har febern dock hållit sig på betydligt lägre grader. Skönt för hennes oroliga mamma :-) Men säkert skönast för henne själv.


Idag har vädret varit strålande vackert, men kallt. Hade vi varit friska hade vi nog spenderat den på annat håll än inomhus idag. Men vi har hunnit med en hel del inne idag i stället. En gardin som skulle sys om har äntligen fått en snyggare look, lite mer matbröd har bakats och tar nu plats i frysen, Viktors röda kalufs har snitsats till och snabeldraken har luftats igen.
På eftermiddagen åkte pappa och Viktor till Staberg och uppvaktade faster Marie som tidigare i februari fyllt 50. Hanna och jag tog oss friheten att andas en nypa frisk luft, en kort spark-tur kändes uppfriskande.

Kalasfin!

2 kommentarer:

Millis sa...

Hej Emma, wow vilken mage du har nu, visst är det i februari som bebben beräknas komma!? Hoppas barnen blir friska nu och du slipper bli smittad. Känns som det cirkulerar en hel del grejer nu men bara vi slipper magsjuka så är jag nöjd! Sköt om dig, kram Millis

Emmavirginia sa...

Japp Millis, håller tummarna att bebisen kommer vilken dag som helst. Vilket också KAN ske. Kram på er!