söndag 18 december 2011

Lite julbak.

Idag tyckte jag det var dax att ta fram kruskavlen och göra någon nytta. Förra året bakade jag Dalatunnbröd och det var något som gick hem i familjen. Varför bryta ett lyckat recept? Mjuka tunnbröd direkt i stekpannan, å hur gott som helst att provsmaka direkt med lite smör. Testade även ett nytt recept och den här gången blev det Saffranskladdkaka med vit choklad. Mmm, hur gott som helst. Särskilt när den fått stå i kylen ett tag och hårdna till lite. Troligtvis blir det lite för stor del till mig själv eftersom resten av familjen är chokladälskare och såklart gillar "vanlig" kladdkaka bättre, men de tyckte att den här var god också. Bara Elin som helt öppet fick "dissa" mammas bakverk, hon sög på ett äpple istället och det räckte hela eftermiddagen.





1 kommentar:

Elsa & Oskar sa...

Ser supergott ut! Tack för det fina julkortet! Blev lite dåligt med julkort från vår sida, får skärpa till oss till nästa år! Gott nytt år, kram Millis