måndag 6 september 2010

Cykeltur och ny husmus

I söndags tog vi oss en liten cykeltur tillsammans hela familjen. Först en sväng förbi ICA Maxi och handlade det nödvändigaste, sen vidare och testade nya cykelvägen mellan Kälarvet och Domnarvet. Jättefint har det blivit, det blir superbra när barnen blir så stora så de ska cykla själva till skolan.


På väg till ICA, bäst att trampa på lite så att man kommer ifatt syrran.


Viktor stannar och väntar på Hanna som gjorde en vurpa på nya cykelvägen.
I dag, måndag har pappa varit på synundersökning på BVC med Hanna så det beslutades att ta hela dagen ledigt och göra något skoj. Ut till Dalvik och tittade på hästar, små föl och hundvalpar. Väl hemma igen började pappa gno på bilen och fick hjälp utav Hanna. Viktor smet in och var tyst som en mus. När pappa och Hanna började fundera var han tagit vägen gick de in och letade...
...och här hittar de vår nya husmus, eller rättare sagt en riktig GODISRÅTTA. Trots sina endast 3,5 år är han väl medveten om var snasket förvaras i det här huset. Klubb-tokig som han är har han smugit sig in och norpat både en klubba och pappas 70%-iga chokladkaka. Men det är inte lätt att hålla sig vaken hur gott det än är.
Summan av kardemumman är att vi nog måste fundera på om vi inte ska byta "gömställe" nu. Ingen idé att ha godis hemma överhuvudtaget annat än på lördagar kanske.

Inga kommentarer: