lördag 10 april 2010

Kalas igen

Viktor fyllde ju 3 år när vi hälsade på Fredrik i Houston. Med på kalaset den gången var ju Sanna, Matte och familjen Unger. Nu ville resten av släkt och vänner här i Borlänge också fira 3-åringen så vi fixade kalas denna lördag. Farmors goda 6-timmarsbullar, mormors morotskaka och tårtan bestod av kladdkaka med grädde och varma hallon som jag, Viktor och Hanna bakat.
När det blev dags för gästerna att åka hem bestämde kusin Alfred att han ville sova kvar hos oss. Klart och betalt, så blev det. Det var första gången och det gick så himla bra. Hanna och Viktor tyckte det var jätteroligt, och det verkade Alfred också tycka. Nästa helg kanske Hanna och Viktor sover hos Alfred, vi får väl se om de ångrar sig och kastar in handduken i sista stund.





Gästerna fick givetvis fiska i fiskdammen. Tremänningen Max ser ut att bli glad över att få nåt på kroken.

Kusin Alfred fick nåt tungt på sitt fiskespö. Det blev tyvärr ett riktigt bottennapp innan han blev nöjd med sin fångst.

Alla barnen upp i soffan för ett kalaskort. Max, Viktor, Erik (men mamma, han är ju inget barn, det är ju morbror!! han får inte vara med på kortet säger Viktor), Alfred och Hanna


Viktor ute och testar en av sina presenter, Studsbollen. Säkrast att ha hjälmen på.



Nästa present provas givetvis också, morbror Erik hänger på. Här gäller det att köra tävling direkt.




Inga kommentarer: