söndag 3 januari 2016

Jullovet...

...spenderades i stugan på Himmelfjäll. I två veckor njöt vi av stugan och omgivningarnas lugn och ro. Tyvärr var det inte allt för mycket snö så de långa härliga skidspåren gick inte att komma ut på. Vi fick istället snurra varv på varv på konstsnön. En bana på ca 3,5 km som vi efter dessa veckor kan utan och innan.
Julen firades med kusinerna från Stockholm; Filippa, Noah och Lilly. Julgransjakt, slalom, bastu, irish coffee, tomte, ren och mycket annat sammanfattar julen på ett bra sätt. Och lek såklart. Lovisa är lekledare och nu har familjen Östberg lekt för ett helt år framöver.

Lagom till nyår kom familjen Wikar på besök.
Fortfarande väldigt dåligt med snö men vad gör det när man har det bästa sällskapet.















3 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonymous sa...

Hej killar, hur jag fick min exman tillbaka snabbt, Dr.Padman älskar stavning gjutning verkligen fungerade! Min man lämnade mig för en annan kvinna för tre månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta och hjärtsvikt eftersom han var min första kärlek som jag har tillbringat hela mitt liv med. En vän till mig berättade för mig att han såg några vittnesmål om en stavslipare som heter Dr.Padman att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, jag skrattar och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, hon konsulterade den stora prästen för min räkning och till min största överraskning efter 11 timmar senare ringde min man mig för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack Dr.Padman för att du fick tillbaka min älskare och även till min vackra vän som gick med på min vägnar, för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska Dr här är e-postadressen: padmanlovespell@yahoo.com,
du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348053823815,

rodric camela sa...

Detta är ett måste läsa vittnesbörd från alla, jag är här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man kallas Dr. IZOYA. Han gjorde verkligen ett bra jobb för mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom för att hjälpa dig fixa det trasiga förhållandet eller ditt äktenskap. Du kan nå honom via hans e-postadress drizayaomosolution@gmail.com eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor ...
(1) Du vill ha din ex tillbaka.
(2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Du vill att män / kvinnor ska följa dig.
(4) Du vill ha ett barn.
(5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt.
(6) Du vill att din man ska vara din för alltid.
(7) Du behöver andlig hjälp.
(8) Du har blivit bedrägeri och vill återta förlorade pengar.
(9) Sluta skilsmässan.
(10) Åkalla pengaritualer.
(11) Vinn val.