onsdag 14 mars 2012

Tillökning på gång!

Äntligen har vi gjort slag i saken, bestämt oss!! Ett ny fjällstuga i Idre Himmelfjäll är inom kort i vår ägo. Härligt, underbart och helt fantastiskt känns det, lycka i hela kroppen. Eftersom vi håller på och renoverar här hemma och det känns som att man mest är i vägen har jag och barnen hållit oss borta hela veckan. Från söndag till onsdag har vi bott hos farmor och farfar i deras nya lilla parhus i Falun, Galgberget. Direkt från Falun åkte vi hem och packade om och for vidare till nya stugan vid Himmelfjäll (Hemmeråsen) i Idre. Jag och barnen fick ensamma prova att bo de första nätterna innan pappa Fredrik anslöt via tåg/buss på fredag eftermiddag. Vi har haft helt otroligt fina dagar, sol, snö, slalom i den "egna" slalombacken strax utanför husknuten, skate på skaren, pulka, Idre Fjäll-besök och mys i soffan. Här trivs vi bra och känner att vi gjort helt rätt!! Det är såå fint här. Vi vill inte åka hem, men gjorde det ändå när söndagen kom. Snart är det påsk, då är vi här igen :-)
Så söt i mitt fina nattlinne jag fick i 1 års present :-)

Tokigheter; sådan mamma sådan dotter!


Elin är redo för en tur ut i den härliga vårsolen!

Hanna fullkomligt ÄLSKAR att pyssla. Nya limpistolen fick följa med upp till Idre och användes flitigt.

Viktor gillar det här med skidor och upptäckte att det är en lyckokänsla att få köra skate på skaren. Många varv mellan träden blev det, och snabbt gick det. Långt bak i bild skymtar Dovrefjäll Norge.

Mysfrukost i stugan för mig och barnen.

Finns det hjärterum.... såklart alla kan få plats i en pulka!

Här är stugan! Så fint med lite vikinga-stuk på taket.

Vårfika!!

Härlig utsikt från altanen. Precis bakom stugan på bilden ligger slalombacken.

Elin kollar in sina syskon när de kör pulka i backen.

1 kommentar:

Carina sa...

Grattis till stugan än en gång!! Ni har verkligen gjort helrätt och ni kommer få många härliga stunder och minnen härifrån. Så fin stuga och så fin omgivning! Stor kram kompis!!