fredag 2 september 2011

Födelsedag och F-klass



Nu är hösten här, eller vi kan väl kalla det sensommar. Temperaturen kan ju fortfarande komma upp i dryga 22 grader om dagarna. Mycket har hänt nu när semestern är slut och vardagen tagit vid.



Hanna har börjat F-klass, som förr kallades lekis. Hon verkar trivas riktigt bra och har redan skaffat sig många nya kompisar. Viktor är tillbaka på dagis i Medväga där han har två år kvar innan det är dags för skolan även för hans del. Lite avis är han faktiskt på storasyster.

Hanna går 08.30 till 11.30 om dagarna, så när jag hämtat henne hinner vi bara hem för en snabb lunch innan det är dags att hämta Viktor ca halv två. Mitt i detta ska Elin försöka sova lite också. Det är ett evigt pusslande och skjutsande hit och dit, och framåt jul kommer vi nog vara experter på det här.



På onsdagarna fortsätter vi med skogslek och på torsdagar har Hanna kört fotboll men nu kommer dansen att ta över när fotbollen slutat för säsongen.



Idag 2/9 hade vi kalas här hemma i Kälarvet. Hanna fyllde 6 år och det var så många gäster så man fick knappt plats att sitta. Kusiner ända från Göteborg, kusiner hemifrån, kompisar och grannar. Hon njöt i fulla drag och på presentfronten var det rena rama julafton.



Inga kommentarer: