onsdag 10 augusti 2011

Texasvänner på besök







Äntligen fick vi träffas igen. Som vi har väntat och längtat. Vännerna som vi träffade under vårat år i Houston kom hit på besök. Sist vi sågs var förra sommaren i Göteborg. Jenny kom hit med tjejerna Tuva och Minka. Joakim var på jobb i Brasilien så honom får vi träffa vid annat tillfälle.
Vad tar man med sina gäster på för utflykter här i Borlänge? Man är dålig på att turista i sin egna stad, men eftersom det regnade fick det bli ett besök på Kupolen första dagen. Lite lunch och shopping inför skolstarten hann vi med. Hanna och Tuva ska båda börja förskoleklass och fick en varsin lika ryggsäck.


























Det blev även lite bad nere i älven och en båttur till Torsång för lite kvällsmat. Det blev en kalasfin kväll med spegelblankt vatten och sol. SÅ mysigt! En liten utflykt till stan för shopping i hantverksbyn, lek i lekparken och en fika på det ekologiska caféet med såå gott fikabröd.


Vi lagade god mat och hade massa mys. Jenny; expert på räkor eftersom hon kommer från västkusten, lärde mig hur man gör egen fond på räkskal. Lätt som en plätt :-)

1 kommentar:

Marie Leander sa...

Vad mysigt med flickorna Unger på besök. Men jag kände knappt igen Jenny på fotona. Vad fin hon är i sin nya friyr. Ha det gott. /Kram