lördag 22 maj 2010

Mosters 50-års kalas!


Sommaren är på väg och då börjar det klia i trädgårdsfingrarna hos fru Östberg. Trädgårdsarbete är ro för själen. När barnen somnat på kvällarna kan jag ta på mig handskarna, stövlarna och ta spaden och gå ut. Det finns ju alltid något att pyssla med.

Nya blommor och tillbehör har inhandlats och behövde stoppas ner i jorden. Så här ser det ut när man knackar på hemma hos oss; VÄLKOMMEN!





Eftersom vi inte har någon hemma i stugan som klarar av att snickra en altan så är vi fortfarande utan en sån. Men man behöver ju inte en altan för att sitta ute och mysa. Tog saken i egna händer och fixade en enkel uteplats med överblivna stenplattor. Nya dynor, krukor, duk och lite fina vimplar gjorde susen. Nu kan vi fika och äta utomhus även om vi inte har en stor altan att tillgå ännu. Men snart så....har vi både ock :-)





På kvällen var det dags att piffa till sig lite och åka på min mosters 50-års kalas. Tänk att man alltid är snyggast på alla fester :-) )


Mohaaahaa!!!


Oavsett vilket; Grattis moster min!




Den här busiga gossen fanns också med bland de kalasande gästerna. Fasters lilla "Emil i Lönneberga" hittade som vanligt på bus tillsammans med Viktor.

Alfred + Viktor = GALENSKAPER!!

Vad hittade tokisarna på denna gång då? Ja, i och med att det regnade en hel del så blev det ju också ett par vattenpölar här och där. Även om de inte var tillräckligt djupa så försökte gossarna ändå att utmana varandra i bröstsim. Blöta?? Inte torra på en fläck!!

Tur var väl att andra hälften av syskonskaran kunde hålla sig lugna. Hanna kunde inte slita sig från kusinen Anton och jag tror inte han klagade över den sköna famn som han fick vila i. Han somnade gott gång på gång och snuttade så gott på sin napp i storkusinen Hannas mysiga armar. De är ju bara sååå fina.
Gissa vem som ÄLSKAR bebisar.....och gissa vem som vill ha fler syskon???

Inga kommentarer: